IN SFÂRŞIT… EXPOZIŢIA!


                                                                                                                                                     

Trebuie să mărturisesc că n-am avut foarte multe emoţii înainte de vernisaj, pentru simplul fapt că ştiam exact ce fel de oameni vor participa, adică mari iubitori de artă! Şi nu m-am înşelat!

Şi cum n-aş dori să neîndreptăţesc pe cineva, ulterior, afluxul de vizitatori a fost foarte mare, de la copii la oameni în vârstă, de la oameni cu aleasă cultură artistică până la oameni simpli.

In general, atunci când participăm la vernisaje de artă, vedem pictură, sculptură, grafică sau icoane, rar tapiserie şi, şi mai rar, alt gen de artă.

Expoziţia a şocat prin ineditul ei. Nu ai prea des ocazia să vezi obiecte sau decoraţiuni confecţionate din materiale recuperabile.

Am expus peste 100 de lucrări. O parte,  lucrări decorative, iar altă parte obiecte utile. Lucrările decorative, ca de altfel întreaga expoziţie, au îndemnat privitorul să descopere mesajele transmise, unele explicite, iar altele codificate, generând o profundă “ meditaţie ecologică!”

Azi, la o lună de la vernisaj, când sentimentele generate de reuşită devin amintiri plăcute, încep să croiesc un alt proiect artistic, unul despre care să pot spune la vremea potrivită că “a şocat prin ineditul ei!”

 

 

Reclame

5 răspunsuri la „IN SFÂRŞIT… EXPOZIŢIA!

  1. A fi cadru didactic în România de astăzi este o provocare. În pofida valurilor de reformă care s-au succedat peste învăţământul românesc, El, Dascălul, cel cu vocaţie adevărată, a rămas credincios menirii sale.La fel este si d-na invatatoare, Aurica Dabacan. Sunteti minunata prin tot ceea ce faceti: deschideti porti spre cunoastere si pasiti cu pasi repezi spre taramul creativitatii, unde ne duceti si pe noi, admiratorii dvs. in lumea fermecata a imaginatiei creatoare. Tot ceea ce am vazut la aceasta expozitie -ECO, m-a frapat, m-a facut sa trec imaginar dincolo de ceea ce ati realizat liniar sau tridimensional. Inca o data mii de felicitari! Sarbatori fericite si astept sa ne mai incantati si cu alte expozitii!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s