DIN NOU ÎN ATELIER!
DIN NOU ÎN ATELIER!

 

          Atelierul este locul din casă care-mi este cel mai drag. Intru încă din zorii zilei cu o cafea aburindă şi ies seara târziu. Acest lucru nu se întâmplă în fiecare zi din păcate, dar atunci  când se întâmplă este cea mai fericită zi.

          De la expoziţie am realizat tot felul de lucruri utile atelierului, un raft şi câteva cutii pentru sculele mele care se-nmulţesc pe zi ce trece, câteva cadouri pentru elevii mei participanţi la un proiect educaţional şi câteva măşti pentru serbările de Crăciun, toate “ eco”!

         Acum sunt la momentul în care gândesc un nou şir de lucrări, pentru un proiect ce mi se pare încă de pe acum interesant: “reinventarea” tapiseriei, adică “eco-tapiserie”. Zilnic pun pe hârtie ceva, apoi o să văd eu ce voi folosi şi ce nu sau ce combinaţii voi face!

9 răspunsuri la „DIN NOU ÎN ATELIER!

  1. Bine spus casă virtuală! Cu drag primesc pe toţi cei ce iubesc arta, sub orice formă s-ar manifesta ea. În general, intru zilnic şi lucrez câte ceva, dar sunt zile când doar mă odihnesc acolo! Ultima lucrare este afişul de promovare „Mamă, cântec şi culoare!” pentru expoziţia elevilor mei, din cl. V-VIII, care va avea loc săptămâna asta! Staţi în atelierul meu cât doriţi şi, sper, că fiecare vers şi compoziţie o să vă bucure! Numai bine!

    Apreciază

  2. Cand fata mea pasea in clasa I, doamna invatatoare Dabacan Aurelia era abia venita in oras,nu era printre cele”laudate”. Discutand cu ea mi-am dat seama ca era invatatoarea potrivita pentru copilul meu. Dupa atatia ani cred si acum ca am facut alegerea potrivita.Cateva calitati pe care le are alaturi de o buna pregatire de specialitate: seriozitate, perseverenta,
    ingeniozitate,creativitate, rigurozitate,sensibilitate, cu care si-a pus amprenta asupra dezvoltarii personalitatii copiilor
    Aceste creatii demonstreaza inca o data calitatile acestui dascal!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s