PRIN IARBA!


 

Am profitat de puţinul timp liber pe care l-am avut şi-am ieşit la plimbare: pe jos, departe de stradă, de aglomeraţie, de praf…

Am închis de multe ori ochii să nu mai văd gunoaiele aruncate peste tot…dar nu, nu despre asta vreau să scriu, ci despre cât de frumoasă e natura în prag de renaştere! N-am ieşit de multă vreme, aşa că îmi doream să aud cucul cântând, să simt şuieratul vântului pe la urechi, să văd insectele trebăluind  printre firele de iarbă. Cele mai multe păpădii erau trecute, dar alte flori ademeneau cu nectarul lor albine, bondari sau fluturi.

Singură, la margine de drum, o păpădie, cam trecută, se bucura de atingerea suavă a unui fluture! Efemerul fiecărui lucru! Păpădia, până mai ieri tânără şi strălucitoare, a devenit aproape albă-n cap! Iar fluturele…acum e tânăr si strălucitor!… mâine cum va fi?

     

7 răspunsuri la „PRIN IARBA!

  1. Cati dintre noi nu trecem, poate zilnic, pe langa scene de acest gen! Cati le vedem si cati le ridicam la rangul de arta??!!

  2. Multa frumusete in cuvinte, lucrari, si nu stiu de ce, dar simt seninul unui om ce a gasit implinirea sufleteasca . Spor si inspiratie in tot ce faci !

    • Arma împotriva neplăcerilor inerente din viaţa mea a fost scrisul şi desenul! Dacă n-aş fi ştiut să mă exprim prin cuvinte şi prin artă, n-aş fi putut să merg mai departe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s