ecoarta

Arta este o aventura intr-o lume necunoscuta, care poate fi explorata doar de cei dispusi sa isi asume riscurile ! ” Mark Rothko

32 de răspunsuri la „ecoarta

  • Ai dreptate! Cred că puțini sunt oamenii care nu şi-au dorit să-şi pună pe hârtie trăirile vieții! Nu e mare lucru să scrii, e mare lucru să ai ce scrie! Aceea scriitură care să te ridice deasupra celorlalți şi care să-ți ofere dreptul de a te numi „scriitor”. Vezi, tu!? A scrie, scriere, scriitor!
   Vrei să scrii o carte!? Scrie!
   Vrei să scrii!? Scrie! Scrie pentru tine în primul rând şi apoi pentru ceilalți. Eu sunt convinsă că ai ce scrie, dar şi că vei reuşi!
   A, mă bucur că îți place compoziția mea!

   Apreciază

 1. 🙂 ne inviti la o aventura cu „ochii larg inchisi”!? sunt oameni care inteleg arta desi nu sunt artisti si sunt artisti ce nu inteleg arta desi o traiesc …
  Eu nu o privesc ca o aventura. Pentru mine arta este orizont, cunoastere, sentiment, interior-exterior, temporal-atemporal, viata-moarte, dialog-tacere, cuprins-necuprins, cer-pamant, drum-casa, inceput-sfarsit, gol-plin, …

  Apreciază

  • Nu crezi ca avand „ochii larg inchisi” poti vedea mai mult decat cei care pasesc pe „abisalele” culmi ale ipocriziei!?
   Sigur ca arta este sau poate fi totul sau nimic. Contradictia intre termeni nu este o fabulatie, este o realitate care ne chinuie zilnic in incercarea dramatica de a intelege rostul nostru intr-o lume haotica si de a ne gasi drumul…nu numai spre arta…

   Apreciază

   • Putem vedea mai mult daca avem cautarile potrivite sau putem vedea doar ceea ce vrem sa vedem si credem ca serveste scopurilor noastre. Ipocrizia face parte din natura umana si se poate manifesta subtil in multe forme; toti am fost si probabil suntem inca ipocriti in doze diferite, constient sau nu. Depinde de noi – ce cautam – sa facem alegerile potrivite – sa ne hranim latura luminoasa a fiintei. Si haosul are ordinea lui.

    Apreciază

 2. ” Mai bine mai târziu decât niciodată ” spune-o vorbă din POPOR ! 🙂
  Mă bucur că am ajuns și AICI , în căsuța-ți virtuală unde găsesc de toate ! 🙂
  SUCCES și NUMAI BINE 🙂
  primește NECONDIȚIONAT de la MINE ! 🙂
  Sandu ! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 3. ai dreptate, adica are dreptate omu’ când vorbește de riscuri. ieri am citit o vorbă faină despre poezie (scrisă de un bărbat, dar se poate adapta:) – poezia este ca o fată mare de care te-ai îndrăgostit nebunește și care se căsătorește cu prietenul tău cel mai bun (florian silișteanu)

  Apreciază

 4. Este extraordinara aceasta combinatie: mesajul scris alaturat creatiei vizuale! Transpunerea unor imagini pe cele doua planuri este admirabila! Va felicit!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s