…MAI TÂRZIU!


Nu acum, mai târziu, zici cu glas stins și te scufunzi în neștirea clipelor pierdute. Nu te mai văd printre zăbrelele nepăsării, oricât încerc să te (re)găsesc…
Acum, până nu e prea târziu, zic cu glas limpede și mă desprind din cenușa clipelor arse în flăcări reci de (ne)iubire…
Până și ieri a fost prea târziu pentru noi, pentru că, nu-i așa!?, „noi” e doar un cuvânt…

Prin cenușă! Compoziție proprie

17 răspunsuri la „…MAI TÂRZIU!

 1. Profunde gânduri! Așa este. De-atâtea ori spunem „mai târziu”…. până ce este …. prea târziu. Credem că avem „tot timpul din lume” la îndemână, dar greșim…. Suntem mult mai efemeri decât credem…
  Toate cele bune și zile minunate! 🙂

  Apreciază

  • Multumesc de ganduri bune! Ma bucur ca ti-a placut ce-am scris! Efemerul din viata noastra, eternul „lasa” si lasam, eternul maine si uitam…acolo nu sunt „eu” si „el”, dar pot/putem fi in orice clipa. E o minuscula concluzie la un lung sir de „mai târziu”, unele incheiate tragic..
   Sa ai o zi binecuvantata!

   Apreciază

  • Foarte des spunem „mai târziu” si ne trezim cu adevarat cand este prea…tarziu! Cred ca este in firea umana sa tot amane cate ceva! Da’ eu zic ca atunci cand unul taraganeaza, celalalt sa ia creionul in mana si sa puna punctul pe „i”. Aaaa, ce urmeaza!? Nu mai conteaza!
   Imbratisari calde!

   Apreciat de 1 persoană

 2. „Noi” este un Cuvânt magic cu un impact puternic asupra fiintei umane rational-sentimentale în întregul ei, atunci când este exprimat si oferit în dar, din dragoste neconditionata, fara prejudecati, sincer, empatic, sacrificator, raportat la verbul Être, conjugat la Persoana Întâia singular !
  „Eu Sunt Cel Ce Sunt” iar „Noi” suntem ceea ce suntem, pentru ca *EL ESTE*. Logica absoluta,obiectiva, pragmatica, al principiului cauzei si efectului !
  O duminica binecuvâtata cu liniste, bucurie si pace în Suflet, draga Au(ro)ra de la Eco !

  Apreciază

  • Excelenta subliniere (ca de obicei!)! Existenta reala a lui NOI depinde de capacitatea noastra nu numai de a spulbera prejudecatile, ci si de daruire totala, dincolo de fiinta noastra…o sa pun retoric intrebarea: de cate ori in viata ti-e data o astfel de experienta? Restul sunt doar incercari mai mult sau mai putin reusite…
   Sa ai o saptamana binecuvanta!

   Apreciază

   • Îmi voi permite sa raspund totusi întrebarii tale retorice,^sperând sa nu te ofensez.
    O singura data în aceasta viata, însa desigur este necesara o puternica încredere în vise, în lucrurile imaginate, sperate, inexistente, create si/sau proiectate în viitor, având certitudinea vietii vesnice, atemporale, de dincolo de perceptia rational-sentimentala a dimensiunii celor cinci simturi primare, relative, imprevizibile, materialist-umaniste.
    O saptamâna binecuvântata si Luminata de Adevarata Viata, draga Au(ro)ra !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s